5-8-2013

Open Jamsessie

I.v.m het bluesweekend, valt deze Jamsessie éénmalig op de 1e donderdag van de maand. Iedere 2e en 4e donderdag van de maand organiseert Café de Pub een open Jamsessie. Iedereen is welkom, vanaf 20 uur staat de backline klaar. Heb je vragen, wil je graag wat voorwerk doen of iets met ons afpreken dan kun je contact met ons opnemen via: jamsessiedepub@gmail.com
Tijd: 20:00 - 01:00
12-9-2013

Organ Tonation feat. Aron Raams

Organ Tonation is een nieuw project van zanger/Hammond-organist Frank Montis (Delmontis, Laura Vane & The Vipertones), gitarist Aron Raams (Gare du Nord) en drummer Lean Robbemont (Alain Clarke). Geïnspireerd door de sound van de oude Hammond-trio's, brengt Organ Tonation een ode aan helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff en Jack McDuff, maar ontwijkt de invloeden van vandaag in hun eigen repertoire niet. Het trio werkte samen met vele gasten en stonden dit jaar drie dagen op North Sea Jazz met o.a. Shirma Rouse en Tom Beek. Altijd azend naar een perfecte mix tussen de grooves van de 60's en de beats van nu brult het orgel zoals hij altijd gedaan heeft en altijd zal blijven doen. Organ Tonation is een sexy energieke groove-machine die de King of the Jungle eert: De Hammond B3
Tijd: 21.30 uur
12-10-2013

Pebbles

Live in Café de Pub, Terug van weggeweest ! Begin 2013 hebben Marcel van Seters (Bas en Vocals), Micha Doove (Gitaar en Vocals) en Georges Duchemin (Lead Vocals) besloten om na een pauze van 3 jaar de band ‘PEBBLES’ nieuw leven in te blazen. Het enige nieuwe bandlid is drummer Gino Schipperen. Gino kennen we van bands als o.a. Mo Stax, Wc Experience en Alle 13 Jaanke. Het uiteenlopende repertoire van PEBBLES bevat veel klassiekers van o.a. ABBA, Rory Gallagher, Stevie Wonder, Elvis Presley, Jimi Hendriks, Joe Cocker etc..etc.. PEBBLES heeft maar één doel voor ogen: ‘Iedere tent waar we spelen móet compleet uit zijn muzikale dak gaan!’ Een optreden van PEBBLES staat garant voor herkenbare stevige nummers, die op eigenzinnige wijze worden voorzien van aanstekelijke arrangementen! Alles binnen het nieuwe collectief draagt op een moddervette basis Drums-Bas combinatie, overgoten met een virtuoze bagger vette gitaar... Met Georges als absolute entertainer op het front.
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis
Voorverkoop: nvt
19-10-2013

Van eigen bodem !!

Van Eigen Bodem bestaat uit 5 ervaren muzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben in het Nederlandse covercircuit. De ervaring en het plezier spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken. De setlijst van pop-/ rockcoverband Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van talenten van NU. Bløf, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij… Alles kan zolang het van eigen bodem is. Zorg dat je er bij bent!!
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis
Voorverkoop: nvt
Early Bird: nvt
26-10-2013

ZIGGY SMACK

Ziggy Smack DE All- times rockcoverband sinds 1990.
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis
Voorverkoop: nvt
9-11-2013

Rootless

Rootless speelt stevige Blues- en Rock muziek van o.a. The Doors, Van Halen, Deep Purple, Stevie Ray Vaughan en Joe Bonamassa, afgewisseld met nummers van The Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Lenny Kravits en Eric Clapton. Rootless is: Jasper Beerens: Zang Michiel Bouwman: Gitaar Bas van Seters: Bas zang Robert weterings: Toetsen zang Sjoerd Hagen: Drums
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis
11-11-2013

de ellufde van de ellufde

Voor het vierde jaar op rij vieren we ook dit jaar weer de 11e van de 11e. Om 20.00 uur vertrekt de OCS vanaf Café De Kloek naar de Markt (beeldje Hatsiekedee) om hier stil te staan bij de viering van de 11e van de 11e. Vanaf 20.11 uur zijn er verschillende horecagelegenheden in Kaaiendonk geopend om onder het genot van live-kapellen-muziek en een drankje de 11e van de 11e te vieren. Hofkapel de Smulnarren speelt om 20.30 uur in Café de Pub Wij maken er natuurlijk een mooi feestje van !
Tijd: 20.11 uur
17-11-2013

Knutselen Kids

Zondag 17-11 komt Sinterklaas aan in Oosterhout en zoals gewoonlijk gaan we na de intocht knutselen met de kinderen boven in de Pub.
Tijd: 14 uur
Deurprijs: gratis
23-11-2013

De manne van de leesmap....

Wat? NogWat? N?og nooit van DE MANNE VAN DE LEESMAP gehoord? De ultieme rock en metal tribute van de lage landen, de band die elke zaal omtoverd tot een heuse rock arena, de band die met hun gevoel voor humor en waanzinnige show binnen no time de keeltjes van alle aanwezigen overuren laat draaien, de band die moeiteloos de klassiekers van IRON MAIDEN, KISS, AC/DC, TWISTED SISTER, UFO, MOTOTHEAD, WHITESNAKE, DIO en vele anderen in de meest spetterende uitvoeringen ten gehore brengt? Dan wordt het toch echt tijd om deze band eens live aan het werk te zien!
Tijd: 22 uur
24-11-2013

Sint in de Pub

Ook dit jaar komt de Sint en zijn Pieten weer een bezoekje brengen in de Pub. We vragen de ouders om via info@cafedepub.nl door te geven wie er willen komen en ook natuurlijk de Sint een beetje te helpen door het e.e.a. te vertellen over de kinderen.Zoals leeftijd, school, klas, juf, broetjes/zusjes, leuke dingen die ze gedaan hebben enz..
Tijd: 16 uur
7-12-2013

100%KATOEN

100% Katoen is een coverband die RRRock met een grote R speelt onder het motto ""Vollen bak gassuh"". 100% Katoen treedt sinds 2002 op en heeft al heel wat RRRockkneiters en plezier over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten uitgestrooid. De 5-mans formatie bestaat uit ervaren en enthousiaste muzikanten. De gezamenlijke liefde voor de jaren 70-90 rock heeft geleid tot een aanstekelijk repertoire. Herkenbaar, onverwacht, knipoog, 100% inzet en stevig van katoen. Het plezier dat van het podium spettert werkt aanstekelijk op publiek, Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Kim Wilde. ???Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.? Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen's Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2. ?En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd
Tijd: 22 uur
20-12-2013

Kerst MickyNice Disco Bingo

Bingo saai? Niet als je een bingo laat organiseren door MikeyNice en zijn valse bingobabe Leontien. Hoe het dan precies in zijn werk gaat? Dat is vrij simpel... Bij de MikeyNice Disco Bingo staan er geen cijfers op de kaart, maar liedjes. En terwijl MikeyNice zijn platen draait, wordt er gespeeld voor diagonalen, verticalen en horizontalen. En Leontien? Die let er vooral op dat er niet vals wordt gespeeld. Want een volle rij, is een volle prijs. Speciaal voor deze feestavond in Pub maakt MikeyNice een bingokaart vol met kerstknallers en tophits uit de jaren '80 en '90. Afgelopen zomer stonden ze met hun bingokaravaan op ongeveer elk festival. Om er maar een paar te noemen: Solar, Mysteryland, Amsterdam Dance Event.
Tijd: 21 uur
26-12-2013

RaMMBaMM

RaMMBaMM is een rock-coverband die is samengesteld uit muzikanten van allerlei allooi. Enorm gedreven, spetterend, spannend, kwalitatief zeer hoog en vooral lekker! RaMMBaMM zet een show neer waarbij heftige rocknummers en oude legenden de boventoon voeren. Retestrakke Rock! in haar puurste vorm. Deze band maakt waar wat de biografie belooft: Een superband met de chemie en magie die voelbaar van het podium afknalt!
Tijd: 21 uur
27-12-2013

POPQUIZ

27 december is uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met een popquiz en ook bij ons! Op deze 27 december kun je ook bij Café de Pub meedoen aan een avondvullende pop quiz. Om 20.30 beginnen we met een van de gezelligste popquizzen van het land. In 5 rondes word je ondervraagd over de beste en de slechtste muziek van toen en nu. Geef je voor 20/12 op aan de bar, een team moet uit min. 3 en max 5. personen bestaan. Inschrijfgeld €10,- per team.
Tijd: 20.30
29-12-2013

EindejaarsJAM

Zet zondag 29/12 ook alvast in je agenda dan zal de 'eindejaarsjamsessie' plaatsvinden, en dat wil je natuurlijk niet missen! We beginnen 29/12 om 16 uur.
Tijd: 16 uur
4-1-2014

Van Brenghe

Van Brenghe bestaat sinds de jaren 90 en speelt al jaren in het kroeg en club circuit. Na in 2005 even te zijn gestopt hebben de heren in 2006 de draad weer opgepakt. Ze spelen covers van de jaren 80 (vorige eeuw) tot nu.
Tijd: 22.00uur
18-1-2014

The Hot Dogs

Zaterdag 18/1 a.s aanvang 22 uur The Hot Dogs zijn een jonge en enthousiaste coverband met een breed repertoire in rock ’n roll en oldies. De band bestaat uit 6 muzikanten: een zanger, twee gitaristen, een bassist, een toetsenist en een drummer die allen één ding gemeen hebben, passie voor muziek! The Hot Dogs brengen een feest van herkenning! Nummers van, Queen, Elvis, George Baker, The Beatles en The Blues Brothers zullen u niet ontgaan. The Hot Dogs brengen entertainment op een hoog niveau waarbij enthousiasme, plezier en muzikaliteit voorop staan.
Tijd: 22 uur
25-1-2014

MickyNiceDiscoBingo

Jaaaaa! Nieuwe ronde, nieuwe kansen... Op veler verzoek gaan we weer een nieuwerwets potje discobingo spelen. Vergeet dat rad en ballen, want dit is puur en alleen knallen. Hoe? Zo: 1. Geen cijfers op de bingokaart maar liedjes 2. Geen ouwe Nel die de nummers van de ballen opdreunt, maar een dj die je moeders favoriete discohitjes pompt waar jij ook echt op moet (en wilt) dansen. 3. Volle rij of volle kaart is volle prijs. Verder biedt de MikeyNice Disco Bingo een 100% gegarandeerd uitjedakgarantie. Als een dooie op je barkruk blijven zitten hoort er dus niet bij.
Tijd: 22 uur
1-2-2014

SOC

SOC"" is een 5-mans Pop, Rock coverband uit het Brabantse Terheijden. Muzikaal staat het als een huis, de band weet optimaal de ruimte te benutten en voor een boeiende podiumdynamiek te zorgen. Het geheel wordt nog even extra getopt door een excellerende leadzangeres. SOC is de uiteindelijke winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2011/2012’ Naast het winnen van de vakjury-Award werd ook leadzangeres Ilonka van Hooydonk door dezelfde vakjury uitgeroepen tot beste vocalist(e) van deze The Clash-editie.
Tijd: 22.00 uur
13-2-2014

Jamsessie

Breng je instrument mee of kom een lekker liedje zingen., vanaf 20 uur staat de backline klaar om samen muziek te maken.
14-2-2014

MickyNiceDicoBingo

Hoe het dan precies in zijn werk gaat? Dat is vrij simpel... Bij de MikeyNice Disco Bingo staan er geen cijfers op de kaart, maar liedjes. En terwijl MikeyNice zijn platen draait, wordt er gespeeld voor diagonalen, verticalen en horizontalen. En Leontien? Die let er vooral op dat er niet vals wordt gespeeld. Want een volle rij, is een volle prijs. Speciaal voor valentijnsdag maakt MikeyNice een bingokaart vol met knuffelrock en tophits uit de jaren '80 en '90. Voel jij ‘em al? Die bingo… We zien je graag In onze disco Tot Bingo!
Tijd: 21 uur
15-2-2014

Parkstrijd

PULSE, MAYDAY 13, DEEP WHITE en DALSUM. DAT ZIJN DE BANDS DIE VANAVOND MET ELKAAR DE STRIJD AANGAAN Parkstrijd geeft regionale bands de gelegenheid om te strijden voor een podiumplaats op het Parkfeest in Oosterhout. De voorrondes vinden plaats in een drietal cafés in de binnenstad van Oosterhout, café/bar Salerno, café De Pub en café Oud Brabant. Parkstrijd is een wedstrijd voor talentvolle, gepassioneerde bands, die beoordeeld gaan worden op: originaliteit, compositie, muziek beheersing, samenspel en vooral presentatie.
Tijd: 20 uur
27-2-2014

Sumo ! Durf jij het aan ?

Een goed begin is het halve werk: Dé carnavals warming-up in de Pub! Als je het sumopak aantrekt krijg je al meteen de slappe lach! Kracht is bij het sumoworstelen niet eens zo belangrijk, vooral behendigheid en tactiek kunnen de tegenstander vloeren.
Tijd: 21 uur
29-3-2014

Stapbonnen opmaken met Rockcoverband *AR!E *!!

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos…Dat is exact waar “AR!E” voor staat! En aangezien “AR!E” dit jaar 15 jaar bestaat is het reden voor een extra groot feest…Dus maak je borst maar nat, want ook in Café de Pub gaat het los tijdens deze heuse jubileumtour!! “AR!E” heeft een breed repertoire die de 5 heren naar zichzelf hebben toegetrokken. Lady Gaga, Foo Fighters, Go Back to the Zoo, André Hazes, Kings Of Leon, Green Day, Ivan Heylen, Nirvana, Status Quo, Normaal, ZZ-Top, Queen, Flashdance, Toy Dolls, Golden Earring…Niets is de mannen te gek. De optredens bestaan uit een mix van improvisatie met een opzwepende nummerkeuze waarin stevige rock, gecombineerd met een flinke dosis feest, rock ’n roll, blues en zelfs Nederlandstalig, de hoofdrol speelt. De band speelt zelfs dance-nummers die zij zich eigen hebben gemaakt. Tot slot: AR!E speelt geen verzoeknummers, tenzij mensen erom vragen…!
Tijd: 22 uur
5-4-2014

10 jaar RaMMBaMM

5 april 10 jaar RaMMBaMM the Give it to me Baby gigs wordt heel speciaal: we gaan die avond een thuisoptreden van RaMMBaMM verloten onder de bezoekers! Zorg daarom dat je erbij bent en win die gig bij jou thuis, met al je vrienden! 5 april cafe de Pub Oosterhout 10 jaar RaMMBaMM RaMMBaMM bestaat 10 jaar! En dat vieren we graag 5 april samen met jou! Een knallende Rockshow met oude en nieuwe rocklegendes, zoals je alleen van RB kent, denderen van het podium! Van de ruim 200 ""Give-it-to-me-baby's"" die we in de jaren hebben verzameld komt een aantal gezellig mee doen. Daarnaast komen er nog wat ""oude bekenden"" langs. En zo zijn er nogal wat verrassingen deze avond! Natuurlijk wordt het pas echt een knalfeest als JIJ er bij bent.... dus tot 5 april!!
Tijd: 20 uur
12-4-2014

Prime

PRIME, dé rock cover band die klassiekers uit alle periodes van de muziekgeschiedenis voorbij laat komen. PRIME selecteert hun nummers zorgvuldig waarbij ruimte wordt gemaakt voor moderne nummers. De grote kracht van de band is dat niet alleen wordt gekozen voor muziek die het publiek in een feeststemming brengt, maar ook voor nummers die het luisterpubliek boeien. Dit geeft een muzikale mix die de jongere én de oudere rockers in het publiek weten te waarderen. Zelfs de niet-rockers worden met deze mix over de streep getrokken en gaan gegarandeerd helemaal los bij een avond PRIME! De tweede grote kracht van PRIME zit hem in het feit dat zij naast een fantastische zangeres, een zanger hebben, wat een perfecte afwisseling geeft en de band een grote diversiteit geeft.
Tijd: 21.30
19-4-2014

B-Ruder

Ruder is ontstaan eind 2006 nadat Maus en Kees jaren in rock coverbands speelden met dezelfde muzikanten. De rek was er een beetje uit. Het werd tijd voor ’n nieuwe band met nieuwe uitdagingen. Het was alleen ’n kwestie van tijd om daar de juiste muzikanten bij te vinden die dezelfde uitdaging voor ogen hadden. Deze werden gevonden in Johan (drums) en André (bas). Na ’n avondje repeteren was het al gauw beklonken. Het klikte meteen en de “nieuwe band” werd ’n feit! Het repetoire varieert van o.a Lenny Kravits, Pearl Jam, Mother Finest, Deep Purple, Nirvana, AC-DC en Anouk enz enz….. Als B Ruder het podium betreed en onze Maus er aan begint, is het gedaan met de rust. De band is met één woord te omschrijven ….. EXPLOSIEF!!!
Tijd: 21.30
25-4-2014

Koningsnacht met Van Eigen Bodem !!

Een geweldige avond met vrienden in de kroeg meeblèren met liedjes die je allemaal kent. Van Eigen Bodem speelt dan ook uitsluitend nummers van pop- en rockbands en artiesten van eigen bodem. In het Nederlands, in het Engels - alles kan en alles mag zolang het maar van Eigen Bodem komt. Vul de glazen en smeer de kelen voor een groot meezing festijn!
Tijd: 00.00
26-4-2014

Koningsdag met POISON IVY!!

Poison Ivy staat nog steeds voor een krachtig, strak bandgeluid, populaire muziek en een energiek voorkomen en speelt o.a. nummers van; Skunk Anancy, Red Hot Chilli Peppers, Evanescence, Pearl Jam, Sass Jordan e.a. Een breed scala aan muziekstijlen gespeeld met een eigen en strakke sound. Poison Ivy brengt voor elk wat wils.
Tijd: 20 uur
27-4-2014

De vandaag istie echt jarig Jamsessie

De 1e Koningsdag ooit ! De verjaardag van koning Willem-Alexander! Op 27 april, echt op z'n verjaardag maken we er graag een muzikaal feestje van met jou ! Maak of hou dit vrij in je agenda !
Tijd: 15 tot 20 uur
27-4-2014

Loting driebandentournooi 2014

Het Pub driebandentournooi is sinds 2005 een jaarlijks terugkerend evenement in Café de Pub. De inschrijving is zojuist begonnen en op zondag 27/4 zal de loting plaatsvinden. Zorg dat je er bij bent want dit jaar trekken we alles uit de (biljart) kast!
Tijd: 16.30
3-5-2014

Finale Parkstrijd

De finale van Parkstrijd 2014 vind plaats op 3 mei in Café de Pub De 1e twee finalisten zijn al bekend: * Deep White * Hour Zero Parkstrijd geeft regionale bands de gelegenheid om te strijden voor een podiumplaats op het Parkfeest in Oosterhout. De voorrondes vinden plaats in een drietal cafés in de binnenstad van Oosterhout, café/bar Salerno, café De Pub en café Oud Brabant. Parkstrijd is een wedstrijd voor talentvolle, gepassioneerde bands, die beoordeeld gaan worden op: originaliteit, compositie, muziek beheersing, samenspel en vooral presentatie.
Tijd: 20 uur
8-6-2014

The Nipple Twisters

The Nipple Twisters is DE rockabilly-band uit Raamsdonksveer en omstreken! Het repertoire varieert van klassieke rockabilly, oldschool psychobilly en enkele covers van rockbands, maar dan """"served with a (nipple) twist"""".
Tijd: 18 uur
27-6-2014

De 1e vrijdagavond Jamsessie

Voor de 1e Keer gaan we Jammen op de Vrijdagavond. Backline staat klaar nu jullie nog. Laat je dus horen op het podium van Café de Pub.
Tijd: 18 uur
16-8-2014

Soc voor de laatste keer in de Pub

Coverband SOC uit Terheijden stopt met optreden. Na zeven jaar knallen is het tijd voor nieuwe uitdagingen. In de afgelopen jaren is SOC uitgegroeid van een vriendenbandje tot een coverband van formaat. Van feestjes in kleine cafés tot grote evenementen als Paaspop Den Hout, Parkfeest Oosterhout en Top 100 Made Live. De laatste jaren waren ze door het hele land een graag geziene band. Deze tijd is voor de SOCkers ontzettend leuk en daarnaast erg leerzaam geweest. Met het groeiende succes kwamen echter ook steeds meer vragen over welk pad SOC wilden bewandelen. De leden van SOC kwamen na een goed gesprek tot de conclusie dat de ambities niet voor iedereen meer hetzelfde waren. Daarom is besloten om het hoofdstuk SOC af te sluiten. Maar ! SOC speelt nog 1 keer in Café de Pub ! Dit wil je natuurlijk niet missen! Zorg dus dat je er bij bent!
Tijd: 22 uur
7-9-2014

Kaais Zomercarnaval

Zondag 7/9, KAAIS ZOMERCARNAVAL ! Ook in de Klappeijstraat, op de Markt en Leijsenhoek (KLM) wordt u getrakteerd op diverse optredens en kunt u genieten van de tropische klanken van o.a. Tropical Brassband, Young Stars Music, Gils Geweld, Porque No en andere salsa- en brassbands.
Tijd: 14 uur
11-9-2014

Blues & Roots Festival met Dorona Alberti & Friends

Café De Pub trapt op donderdagavond traditioneel het Oosterhoutse bluesfestival af. Dat gebeurt steeds met een kwalitatief heel hoogstaand optreden. De laatste jaren ingevuld door muzikanten die bij elkaar gebracht worden door Aron Raams. Dit jaar heeft Aron een band gevormd met Sjoerd de Vries, Bas Nuiver en Han Wouters voor zangeres Dorona Alberti Dorona Alberti (www.dorona-alberti.com) is volgens velen één van de opvallendste Nederlandse podiumverschijningen. Overal waar ze ten tonele verschijnt, wordt het muzikale geheel naar een hoger plan getild en leeft het publiek op. Ze is tijdens haar optredens een stralend middelpunt en maakt de muziek broeierig en zwoel met haar aanwezigheid en performance: ze stopt “seks” in de muziek. Ze heeft al eerder in café de Pub gestaan en: “dat was te gek”. Dus we zijn blij dat het Aron en café De Pub is gelukt om een geweldig kick-off te organiseren voor dit 27ste Oosterhout Blues & Roots festival
Tijd: 21 uur
12-9-2014

Blues & Rootsfestival met Pebbles

Speciaal voor het Blues en Roots festival in Oosterhout heeft Pebbels de setlist aangepast! Een optreden van PEBBLES staat garant voor herkenbare nummers, die op eigenzinnige wijze worden voorzien van aanstekelijke arrangementen! Een feest van herkenning!
Tijd: 21 uur
13-9-2014

Blues & Roots Festival met Aron & Friends

Op moment van schrijven is nog niet helemaal duidelijk wat de complete line-up zal zijn voor dit zaterdagmiddag optreden. Er zijn nog besprekingen gaande, maar de eerste drie namen zijn al wel bekend: Aron Raams speelt in de basis in ieder geval met Frank Montis en Pim Dros. Ze werken aan een ode aan Ray Charles! We gaan er eigenlijk een beetje te gemakkelijk van uit dat de naam “Aron Raams” (www.aronraams.nl) voldoende moet zijn voor een aankondiging. Dan doen we hem tekort. Aron is een zeer begenadigd gitarist die zijn sporen over brede muzikale wegen trekt en grote verdienste heeft voor de muziek in Oosterhout en in de (crossover van) pop, jazz en blues. Niet alleen een gitarist van grote klasse, maar ook iemand die verbindingen weet te leggen tussen muzikanten, mensen bij elkaar weet te brengen. Daar heeft het Oosterhoutse blues & rootsfestival al jaren veel plezier van, want als het enigszins kan, is Aron van de partij en geeft hij dit festival steeds weer extra muzikale glans.
Tijd: 15.30
13-9-2014

Blues & Roots festival met Rootless

Rootless is een coverband die Blues/Rock-covers vol overgave op het podium neerzet. Rootless speelt stevige Blues- en Rock muziek van o.a. The Doors, Van Halen, Deep Purple, Stevie Ray Vaughan en Joe Bonamassa, afgewisseld met nummers van The Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Lenny Kravits en Eric Clapton. Rootless is: Jasper Beerens: Zang Michiel Bouwman: Gitaar Bas van Seters: Bas zang Robert weterings: Toetsen zang Sjoerd Hagen: Drums
Tijd: 21 uur
14-9-2014

Blues & Roots festival met Dishking & Friends

Dishking (Jason de Laat) heeft met zijn albums en shows grote indruk gemaakt en niet alleen bij ons, maar ook bij de recensenten: “Is het de stem van De Laat, die het onverzettelijke heeft van Johnny Cash en de warmte van Jim Reeves ? Zijn het de invloeden van Cash, Elvis, Tom Waits, Tony Joe White en David Bowie die hij verwerkt in de sterke eigen nummers ? Het is een combinatie..” Dishking serveert ijzersterke songs, prachtige zang en geweldige gitaarpartijen die hij inmiddels vast liet leggen op drie albums. Het laatste album ‘101’ verscheen een paar maanden geleden en Dishking is sinds die tijd erg actief op de podia. Met zijn vrienden zal hij zeker zijn eigen werk laten horen, maar daarnaast schroomt hij niet te putten uit het vele mooie materiaal van zijn illustere invloeden. Maak je op voor een middagje fantastische “roots uit de eigen regio”! www.dishkingmusic.com
Tijd: 15 uur
20-9-2014

3 JAAR GOODFELLAS OOSTERHOUT met Radiovox

Zaterdag 20 september vieren de Goodfellas hun 3 jarig chapterfeest. Iedereen is welkom om er weer een gezellig feest van te maken !!! Muzikaal word deze avond verzorgd door RADIOVOX ! Radiovox heeft een zeer uitgebreid, afwisselend repertoire met daarin (alternatieve) rocknummers van o.a. Muse, Placebo, Kings of Leon, Live, INXS, maar ook de nodige klassiekers van Elvis Presley, Cheap Trick, Stealers Wheel, CCR, Rolling Stones. Dankzij dit gevarieerde repertoire is een optreden van Radiovox leuk en herkenbaar voor iedere muziekliefhebber!
Tijd: 21 uur
Tijd: 21 uur
4-10-2014

Present Danger

Present Danger is gestart in 1996 als hardrock-coverband. Al snel werd een aanvang gemaakt met het schrijven van eigen materiaal en heeft de band inmiddels drie CD-albums uitgebracht. Naast de vele positieve reacties op het eigen werk, werd wel vaak de vergelijking gemaakt met Metallica. In de ogen van de bandleden toffe kritiek, omdat de muziek van Metallica door hun zeer gewaardeerd wordt. Tijdens de optredens van Present Danger worden dan ook regelmatig nummers van Metallica gecoverd.In 2005 besloten de bandleden naast de reguliere optredens een Metallica-set te gaan brengen. In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich als Metallica tribute in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie ""Clash of the coverbands"". Dit werd een mooie periode voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, de Mezz Breda, de Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de award van beste gitarist in ontvangst nemen. Inmiddels is het Metallica repertoire uitgebreid tot een spectaculaire tributeshow.
Tijd: 22 uur
4-10-2014

Abrahamdag

Oosterhout vol met 50ers, dat wordt weer gezellig.Vanaf 1963 is de gezamenlijke viering van Abrahamdag niet meer weg te denken uit het cultureel leven van Oosterhout. Wordt u in 2014 abraham en wilt u ook graag de enige echte Abrahamdag meemaken, schrijf dan snel in want het loopt altijd storm. U hoeft slechts aan drie criteria te voldoen: 1. U moet een man zijn, 2. U moet in 1964 geboren zijn en 3. U moet in het jaar 2014 dus minimaal 17.898 of maximaal 18.263 dagen oud zijn danwel worden. inschrijven kan via http://abrahamdag.com/meedoen/
18-10-2014

Juke Joints

NEW CD 'GOING TO CHICAGO' feat. Ronnie Baker Brooks Eddy 'The Chief' Clearwater & Ana Popovic ! De nieuwe CD 'Going to Chicago' bracht de Zeeuwse bluesrockers The Juke Joints weer op een groot aantal festivalpodia als Ribs & Blues Raalte, Bospop Weert, Bluesrock Tegelen, Maryport Blues Festival (UK) , Swing Wespelaar (B) en het Hell Blues Festival in Noorwegen. 'Going to Chicago' werdt geproduced door zanger/gitarist Ronnie Baker Brooks (zoon van de legendarische bluesgitarist Lonnie Brooks) en met 'special guests' Eddy 'The Chief' Clearwater en Ana Popovic, en verscheen inmiddels in heel Europa en Japan. The Juke Joints stonden op festival en club podia in Ierland, Engeland, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Letland, Zwitserland, Noorwegen, Polen, Curaçao, USA, en uiteraard op een groot aantal festivals in Nederland en België (o.a. North Sea Jazz, Moulin Blues, R&B Night Oosterpoort Groningen, BRBF Peer, Bospop Weert) en deelden de affiche met oa, Kim Wilson, Buddy Guy, Rod Piazza, Alvin Lee, Van Morrisson, Johnny Copeland, Roomful of Blues, Little Charlie & the Nightcats, The Paladins, Walter Trout, BB King, Rod Piazza & the Mighty Flyers, The Nighthawks, George Thorogood, Bernard Allisson, Ten Years After, Michael Burks, Bonnie Raitt, Joe Bonamassa…… De Band: Peter Kempe - Lead Vocals/Drums/Mandoline/Acoustic Guitar Michel 'Boogie Mike' Staat - Guitar Sonny Boy v.d. Broek - Harmonica/Accordeon/Backingvocals Derk Korpershoek - Bass/Backingvocals
Tijd: 22 uur
1-11-2014

MZZL

Ze bestaan dit jaar 10 jaar ! Hoog tijd dus om kennis te maken met Coverband MZZL, Nederlands- en Engelstalige covers (medleys en verrassende versies) uit het disco tijdperk tot en met de hits van nu! http://www.mzzl.eu/
Tijd: 22 uur
11-11-2014

De bij ons staat op de keukendeur een kamerbreedtapijt Jamsessie

Allemaol Tejater. elufde van dun elufde Jam. Kom lekker meezingen in de Pub.
Tijd: 20 uur
15-11-2014

Rubystar

RubystaR wordt gekenmerkt door een unieke, stevige maar toegankelijke sound. Krachtige rock/pop nummers in combinatie met een zangeres met een prachtige stem, biedt garantie voor een muzikaal feestje in Café de Pub http://www.rubystar.nl/
Tijd: 22 uur
16-11-2014

Knutslen met de Kids

Zoals ieder jaar als de Sint aangekomen is in Oosterhout, zijn alle kindjes welkom bij Café de Pub. We gaan dan (onder begeleiding) boven ngezellig knutselen. De Papa's en Mama's mogen beneden blijven om daar gezellig met elkaar een drankje te drinken.
Tijd: 14 uur
23-11-2014

Sint EN Piet in de Pub

Het is ons weer gelukt. Sinterklaas komt met zijn vriendjes Pieten weer een bezoekje brengen aan De Pub. Natuurlijk wil je hier bij zijn, maar de SInt wil wel graag van te voren weten of je komt. Stuur een berichtje met alle nodige informatie, zoals naam, leefdtijd, school sport, broertjes/zusjes en wat de Sint nog meer moet weten. Naar info@cafedepub.nl
Tijd: 16 uur
29-11-2014

NDuss

De voltallige bezetting van Nduss op het podium! Zes ervaren muzikanten die met passie en volle energie nummers spelen uit de gouden tijd van de rock. Deze opzet is perfect geschikt voor muziek cafés of rock podia. Wat kun je verwachten van een 8090 optreden? Twee sets van een dik uur waar super rockzanger Andre en de geweldige zangeres Debbie samen met vuur en passie de vocalen voor hun rekening nemen, de muzikale broers Jan en Stef die als strakke ritmesectie de broodnodige stevige bodem onder de nummers leggen, Bob die met z’n superieure creatieve gitaarsound de sterren van de hemel speelt, en last but not least Ferdy, die prachtige strings, Hammond en piano tapijtjes neerlegt bij nummers die de band het liefste speelt. Alleen dan kun je namelijk de nummers met hart en ziel spelen aldus de band Nduss.
Tijd: 22 uur
13-12-2014

100%KATOEN

Coverband die RRRock met een grote R speelt. 5-mans formatie, aanstekelijk repertoire, herkenbaar, onverwacht, met een knipoog, 100 procent inzet en stevig van katoen! Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Raymond van 't Groenewoud. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba. Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen's Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2.
Tijd: 22 uur
26-12-2014

VanBrenghe

Mooi Kerstcadeau live in de Pub. Rock Covers van ''Van Brenghe''
Tijd: 22.00uur
27-12-2014

Dag van de Popquiz

Schrijf je in
Tijd: 20
28-12-2014

“De Grote Oudejaars Jam”

Laatste zondag van het jaar. Jam met Bubbels en Ballen. En heel veel muziek natuurlijk.
Tijd: 16 uur
3-1-2015

Van Eigen Bodum

Het nieuwe jaar beginnen hits van Eigen Bodum
Tijd: 22
17-1-2015

Poison Ivy

Eindelijk...Lekker Rocken met ' 'Poison Ivy''
11-2-2015

'Kwaai Kèk'avond met Kruispunt

Een goed begin is het halve werk! Wij beginnen met de 'Kwaai kèk' avond van het gezelligste carnavalskapelleke van Oosterhout! KRUISPUNT!
Tijd: 20.30
Deurprijs: gratis
12-2-2015

Warming-up in de Pub samen met Staamp

Al jaren lang begint STAAMP! hun carnaval in café de PUB. Na jaren van improviseren met het meubilair zijn we enkele jaren geleden begonnen om het wat serieuzer aan te pakken. Ondertussen is het een echt evenement geworden en na 2 jaar vrij worstelen gaan we het dit jaar nog groter aanpakken. TWISTER XL ! Laat zien hoe Flexibel je bent en kom samen met je vrienden het aller aller aller leukste spel spelen in Café de Pub !
Tijd: 21.00 uur
Deurprijs: gratis
13-2-2015

CARNAVAL VRIJDAG: MISS PUB verkiezing.

VRIJDAG: MISS PUB verkiezing. Rond middernacht maken we bekend wie de leukste vrouw of man van de Pub is.
Tijd: 23.59
14-2-2015

Carnaval Zaterdag SLEUTELBAL

SLEUTELBAL. Zodra de Prins op de markt is gearriveerd, barst in de Pub het sleutelbal los
15-2-2015

Carnaval Zondag

OPTOCHTGANGERS, Opvangen en van bier voorzien.
16-2-2015

Carnaval Maandag

“BOLLE & JOB’S ONTBIJT’’ 11.11 uur Even doorgeven met hoeveel carnavalsvierders je eieren en spek enz. komt eten Voor de kids hebben we lekkere poffertjes. (Wel even doorgeven met hoeveel)
Tijd: 11.11
Deurprijs: ontbijt 4 bonnen, kids 2 bonnen
17-2-2015

Carnaval Dinsdag

ONTBIJT & KINDEROPTOCHT Ook vandaag gaan wij weer voor de liefhebbers eieren bakken, broodjes smeren. Met poffertjes voor de kleine snotnarrekes. (Wel even doorgeven met hoeveel) Daarna gezellig optocht kijken en snoepzakken uitdelen bij de Pub voor de deur. .
Deurprijs: Ontbijt 4 bonnen kids 3 bonnen
17-2-2015

Carnaval laatste avond

LAATSTE AVOND: Iedereen om middernacht helpen de versiering er af te trekken en natuurlijk mee naar huis nemen
18-2-2015

Woensdag heimweeavond

WOENSDAG: HEIMWEEAVOND. Met lekkere haring en entertainment.
Tijd: 20.00
Deurprijs: gratis
27-2-2015

Open Jamsessie

Café de Pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie! De Backline staat dan vanaf 21 uur voor jullie klaar. Breng je gitaar, sax, accordeon, drumstokken en/of je zangstem mee en kom lekker samen muziek maken.
Tijd: 21 uur
6-3-2015

De Beste Derde Helft van MHC Warande

De Beste Derde Helft van MHC Warande (dames 5) gaat bijna van start! Tijdens dit feest zorgen wij voor een enorm gezellige avond. Zet 6 maart in je agenda en vier samen met ons de beste derde helft!AB in de zee!! Verlang jij ook regelmatig naar de vroegere hockeyfeestjes? Die waar je na de nodige biertjes en breezers indrinken met de leukste gasten en chicks van de club kon dansen? WIJ WEL! Daarom nodigt Dames5 van MHC De Warande je uit om in je strakste duikpak deze mooie tijden te komen herbeleven in Cafe De Pub!!! We gaan helemaal naar de haaien met De Beste Derde Helft! P.s. Braken in de dug-out P.p.s. Ontgroening over doen mag, er zijn genoeg vissen in de zee
Tijd: 21 uur
Deurprijs: gratis
13-3-2015

Open Jamsessie

Café de Pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie! De Backline staat dan vanaf 21 uur voor jullie klaar. Breng je gitaar, sax, accordeon, drumstokken en/of je zangstem mee en kom lekker samen muziek maken.
Tijd: 21 uur
14-3-2015

Lekker rocken met B-Ruder

Als B-Ruder het podium betreed, en Maus er aan begint is het gedaan met de rust. De band is in 1 woord te omschrijven: EXPLOSIEF!!!
Tijd: 22 uur
Deurprijs: Gratis
27-3-2015

De beste derde helft van vv Rijen

Vrijdagavond 27 maart is het dan zover. VV Rijen zaterdag 3 organiseert 'De Beste Derde Helft' in cafe De Pub! Natuurlijk is ons volledig elftal daar aanwezig, maar hebben we ook verschillende DJ's geregeld zoals Soundcreators. Line-up update! Met trots mogen wij mededelen dat Audio Loek is toegevoegd aan de line-up. Audio Loek is een van de resident dj's van de in Rijen en omstreken bekende evenementen van TS Events!
Tijd: 20.30
Deurprijs: gratis
28-3-2015

Support act Cupcake Music!

Zaterdag 28 maart a.s. wordt het wel heel gezellig met Rockcoverband AR!E in cafe de pub! Cupcake komt de zaal opwarmen! Cupcake heeft zich sinds eind 2011 toegelegd op het spelen van stevige rock covers. De female fronted band stelt zich tot doel om juist die nummers te spelen die zij graag zelf zouden horen bij coverbands. Denk hierbij aan bands als Foo Fighters, Incubus, Pearl Jam, Limp Bizkit en Rage Against the Machine. Ook steekt Cupcake nummers van artiesten zoals Selah Sue en Duffy in een eigen jasje. Voorprogramma: Cupcake music Aanvang: 20.30 uur Showtime: 21.00 uur Gratis entree!
Tijd: 20.30
Deurprijs: gratis
28-3-2015

'T dak er af met rockcoverband AR!E

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos…Dat is exact waar “AR!E” voor staat! “AR!E” schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten! (Rock)nummers uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en nu, maar ook dancenummers die de heren zich eigen maken, van dialect-rock via blues naar Nederlandstalige feest…Alles komt in een hoog tempo langs! “AR!E” is niet te vergelijken met anderen, “AR!E” is een individu die in groepsverband op het podium hun enthousiasme graag met iedereen deelt, “AR!E” is…”AR!E” Tot slot: AR!E speelt geen verzoeknummers, tenzij mensen erom vragen…! Voorprogramma: Cupcake music Aanvang: 20.30 uur Showtime: 21.00 uur Gratis entree!
Tijd: 20.30
Deurprijs: gratis
3-4-2015

De beste derde helft van vv Good Luck

De Beste Derde Helft van Good Luck heren 4 gaat bijna van start! Tijdens dit feest zorgen zij voor een enorm gezellige avond met o.a DJ's Ruud van B en Tibo de K! Klik op deelnemen en volg alle acties. Zet Vrijdag 3 April in je agenda en vier samen met ons de beste derde helft! https://www.facebook.com/events/1567104076896995
Tijd: 20.30
Deurprijs: gratis
10-4-2015

De Beste Derde Helft van Irene '58

De Beste Derde Helft van Irene'58 gaat bijna van start! Tijdens dit feest zorgen wij voor een enorm gezellige avond. Klik op deelnemen en koop je kaartje voor maar €5,-. Zet vrijdag 10 april in je agenda en vier samen met ons de beste derde helft! Bestel nu snel je kaarten incl. heerlijke cocktail. Voor bestellingen mail naar: irene_feest@hotmail.com
Tijd: 20 uur
Deurprijs: kaarten alleen in de
Voorverkoop: 5,- incl cocktail
11-4-2015

ZIGGY SMACK!

Ziggy Smack is DE Top100 aller tijden band. Het doel van de band is lekkere stevige rock te maken waar iedereen zich in kan vinden. Ziggy Smack is in de media al eerder bestempeld als één van de beste rock-coverbands van Nederland. Het is soms net of je Radio Veronica op hebt staan maar dan in het eggie .....
Tijd: 22 uur
Deurprijs: Gratis
24-4-2015

Jamsessie

Café de Pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie! Dan staat vanaf 21 uur de Backline voor jullie klaar. Breng je gitaar, sax, accordeon, drumstokken en/of je zangstem mee en ga lekker samen muziek maken.
Tijd: 21 uur
26-4-2015

Koningsnacht met MT BOTTLES

Het motto van de zes leden van MT Bottles is: flink uit je dak gaan. MT Bottles koppelt muzikaal vakmanschap aan een wervelende show, waardoor de bezoekers van een MT Bottles-optreden kunnen rekenen op een flinke avond feest! Geniet hierbij van de gitaristische capriolen van Pascal Zagers en Peter Sinke, de klasse zang van Ronald Lips, de vingervlugge handelingen van toetsenist Jos Martens, de massieve en stuwende begeleiding van drummer Paul van Reen en bassist Marco Wagemakers, en je avond kan niet meer stuk! Een MT Bottles-optreden blijft boeiend, van de eerste aftik tot de laatste met zweet doordrenkte noot. Niet alleen door het aanstekelijke enthousiasme van de zes bandleden, maar ook doordat de band zich niet vastpint op één stijl. MT Bottles speelt nummers van zowel Robbie Williams, Clouseau, de Dijk, Van Dik Hout maar ook namen als Kane, Bløf en Genesis passeren de revue.
Tijd: 00.00 uur
26-4-2015

Koningsnacht Klappeijstraat

Zoals vorige jaren gaan we vanaf 20 uur weer los in de de Klappeijstraat met div. D.J.'s. Tot 00.00 buiten daarna gaat het feest verder in de café's.
Tijd: 20.00
27-4-2015

Koningsdag met 100%KATOEN

Coverband die RRRock met een grote R speelt. 5-mans formatie, aanstekelijk repertoire, herkenbaar, onverwacht, met een knipoog, 100 procent inzet en stevig van katoen Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Raymond van 't Groenewoud. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen's Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2. En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.
2-5-2015

Kroegendart

zaterdag 2 mei is het weer tijd voor het gezellige oosterhoutste lentedartoernooi! Heb je zin om een potje te darten in diverse kroegen in oosterhout kijk dan even op deze website http://www.oosterhoutskroegendart.nl/
Tijd: 12.00 uur
3-5-2015

'Chicago' Mike Beck (USA) & Ouburg Brothers

En we gaan weer door naar het volgende feestje! Zondag a.s vanaf 15.00 uur Chicago Mike Beck (USA) & Ouberg Brothers! Mike zijn gepassioneerde stem gemixed met dynamische podiumprestaties, gaan goed samen met de rock, soul, blues en country nummers. Naast originele nummers speelt hij ook classic rock favorieten, ontroerende soul en guilty pleasures. Waar improvisatie door vele artiesten wordt vermeden op het podium,is dat juist hét sterktste punt aan de Ouburg Brothers. Met zichtbare passie voor blues en rock in hun hart laten ze zich leiden door het enthousiaste publiek en staan ze geheid voor een ongekende sensationele avond. https://www.facebook.com/ouburgbrothers
Tijd: 15 uur
Deurprijs: gratis
8-5-2015

Jamsessie

Café de Pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie! Dan staat vanaf 21 uur de Backline voor jullie klaar. Breng je gitaar, sax, accordeon, drumstokken en/of je zangstem mee en ga lekker samen muziek maken.
Tijd: 21 uur
24-5-2015

Pinksterrit

1e pinksterdag, zondag 24 mei hebben we weer een leuk optreden gepland. Spek en Boogert! Aansluitend aan de 6e Pinkster motor-tourrit! Spek en Boogert is geen standaard cliché coverband maar veel meer dan dat. Ze spelen verschillende covers die zij in een zeer gewaardeerd country/rock’n roll jasje steken zodat niemand onder de swing uit kan komen. Ze spelen de drums met hun voet en er wordt zo nu en dan gewisseld van instrument. Die combinatie zorgt ervoor dat ieder nummer zijn ware swing te pakken krijgt! Spek en Boogert is ervaren, energiek, interactief en vooral heel gezellig!
5-7-2015

Pruvement

Voor de 25e keer lekkere hapjes proeven in de Klappeijstraat en op de Markt in Oosterhout
12-7-2015

Live in de Zomer

Biografie van PWR2 (Power2) Strakke classic-rock, hartstochtelijke blues-rock, scheurende vocals, herkenbare gitaarrifs, opzwepende beats - wij zijn PWR2. Oftewel: Power2. We zijn vijf muzikanten uit Breda en we hebben een passie voor stevige muziek – niet van het niveau oordopjes. We kicken erop om covers te spelen waarbij je bij elk intro denkt: dat ken ik! Maar altijd met de kenmerkende Power2 sound. Of we nu drie uur mogen vullen of zijn gevraagd voor een best of-set van drie kwartier, elk optreden gaan we er vol in. Onze playlist is lang en breed en staat als een huis. We spelen onder andere nummers van ZZ Top, Herman Brood, Jimi Hendrix, Allman Brothers Band, Santana en Bad Company. Sinds 2013 hebben we de legendarische rockzangeres Petra Hessing in de gelederen. Daardoor hebben we een nóg breder repertoire, met Heart, Mother’s Finest, Tina Turner en natuurlijk Melissa Etheridge. Wij, Werner Brühns (vocals/lead guitar), Ralph Brühns (vocals/rhythm guitar), Peter Bogaard (vocals/bass), Robert Giebels (drums) en Petra Hessing (vocals/percussion) spelen alles bij elkaar ruim honderd jaar in allerlei bandjes. Sinds 2008 vormen we PWR2, naar de eerste letters van onze voornamen. Al die jaren hebben we in zo’n beetje alle kroegen en zalen in Breda en de wijde omgeving gespeeld. We deden onder meer drie jaar op rij de POB-Parade in Breda, vielen in voor ZZ Top tijdens de jaarlijkse Kovvernacht in Raamsdonksveer en luisterden diverse grote buitenevenementen op. Wil je horen hoe we spelen, wie wij zijn en wat we voor jou of jullie kunnen doen, kijk dan op je gemak rond op deze site. Maar nog beter, kom eens kijken bij één van onze optredens.
Tijd: 16.30 uur
24-7-2015

Jamsessie Café de Pub

Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken !
Tijd: 21 uur
Deurprijs: gratis
15-8-2015

Mixed Up

Omdat veel bands op vakantie zijn in deze periode hebben we een unieke samenstelling van muzikanten die normaal met SOC, De Bijtels, STOOT! en andere bands optreden. Dit gezelschap speelt de leukste rock en gezelligste feesthits met maar 1 doel, de Pub op zijn kop te zetten.
Tijd: 23 uur
16-8-2015

Zomerzondag Jamsessie

Zomerzondag Jamsessie in de Pub . Kom jij ook gezellig muziek maken of een drankje en een dansje doen?
Tijd: 19 uur
23-8-2015

Mosselfestijn Oosterhout

Op 23 Augustus vind weer het jaarlijkse mosselfestijn in Oosterhout plaats. Op diverse locaties in zowel de Klappeijstraat als op de Markt zijn overheerlijke verse mosselen te koop voor een aantrekkelijk prijsje. Deze middag wordt omlijst met diverse zang-visserskoren. Aanvang 14.00 uur
Tijd: 14 uur
28-8-2015

Jamsessie

Café de Pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie! Dan staat vanaf 21 uur de Backline voor jullie klaar. Breng je gitaar, sax, accordeon, drumstokken en/of je zangstem mee en ga lekker samen muziek maken.
Tijd: 21 uur
6-9-2015

Zomercarnaval

De afgelopen 5 jaar heeft Stichting De Gangmaokers Oosterhout op de kaart gezet met het Kaais Zomercarnanval. Het evenement heeft inmiddels bewezen een prominente plaats in te mogen nemen tussen alle andere Oosterhoutse evenementen. Helaas is het Stichting de Gangmaokers dit jaar, mede door de crisis, niet gelukt om het evenement voor een zesde maal te organiseren. Maar de Oosterhoutse Horeca heeft de koppen bij elkaar gestoken en zij zorgen er gezamenlijk voor dat op 6 september vanaf 14.00 uur Oosterhout toch het kloppend hart wordt van Salsa, Swing en Samba. Het Zomercarnaval zal plaatsvinden in de Klappeijstraat, Leijsenhoek en op de Markt.
Tijd: 14 uur
10-9-2015

Bluesfestival Jason de Laat & Friends

Jason de Laat (Dishking) heeft met zijn albums en shows grote indruk gemaakt en niet alleen bij ons, maar ook bij de recensenten: “Is het de stem van De Laat, die het onverzettelijke heeft van Johnny Cash en de warmte van Jim Reeves ? Zijn het de invloeden van Cash, Elvis, Tom Waits, Tony Joe White en David Bowie die hij verwerkt in de sterke eigen nummers ? Het is een combinatie..” Dishking serveert ijzersterke songs, prachtige zang en geweldige gitaarpartijen die hij inmiddels vast liet leggen op drie albums. Het laatste album ‘101’ verscheen vorig jaar en Dishking is sinds die tijd erg actief op de podia. Met zijn sessie-vrienden zal hij zeker zijn eigen werk laten horen, maar daarnaast schroomt hij niet te putten uit het vele mooie materiaal van zijn illustere invloeden. Maak je op voor een opening van het blues-festival met fantastische “roots uit de eigen regio”! www.dishkingmusic.com
Tijd: 21 uur
Deurprijs: gratis
11-9-2015

Bluesfestival Mr. Boogie Woogie

Na jaren eindelijk weer terug op het Pub podium met het Bluesfestival! Boogie Woogie en Rhythm & Blues. Tijdloze muziek die mensen al ruim honderd jaar in beweging krijgt. Muziek waar je als kroeg-, theater-, feest- of festivalganger gewoonweg niet omheen kunt. Het dak gaat er dan ook geheid af als deze opzwepende muziek live van het podium spat onder aanvoering van Nederlands meest bevlogen boogie-woogie pianist: Eric-Jan Overbeek, beter bekend als Mr. Boogie Woogie. De Enige Echte!
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis
12-9-2015

Bluesfestival Macambo Blues

Mocambo, ooit begonnen als SRV tribute band, speelt nu Texas Blues in de ruimste zin van het woord. Prachtige slepende slowblues tot dampende, zwetende en swingende Texas Blues op een zeer kenmerkende MOCAMBO wijze: rauw, stevig, superstrak, spekvet en recht uit het hart! Geïnspireerd door onder andere de muziek van Stevie Ray Vaughan, The Hoax, Robert Johnson e.v.a was daar ineens: MOCAMBO. Er worden zijstappen gemaakt naar Jimi Hendrix, Robert Johnson en meer van die grootheden uit de vorige eeuw. Enorm swingende, dampende, stampende en stoffige blues kun je verwachten bij een gig van deze 40 ers, waarbij het plezier en de humor duidelijk voorop staan en het muzikale niveau kwalitatief erg hoog is. Een meer dan virtuoze gitarist die zijn gitaarsolo's op een zodanige wijze brengt dat je gewoon niet stil kan blijven zitten ondersteund door een retestrakke begeleiding. MOCAMBO IS: ""The Sound Of Texas Blues“ met Ed Hofstede: gitaar en zang, Ko Kantorowitz: bas, Richard Keizer: drums en Harm Warta op Hammond.... Tijdens dit optreden zal ook Richard Keizer jr. een aantal nummers meespelen waardoor het stokje niet helemaal geruisloos over wordt gegeven aan de nieuwe generatie. http://www.mocambo-blues.nl
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis
12-9-2015

Bluesfestival Tuff Enuff Feat. Hans Ligtenberg

Tuff Enuff Acoustic / Electric laat zich niet beperken tot één bluesy muziek-stijl: maar een mix van Blues/rock/pop/country/jazz en latin. Zodoende zal je tijdens een optreden de meest verrassende stijlen langs horen komen. Herkenbare covers en eigen werk met een hoog ‘aha’-gehalte en een Brabants Blues-sausje. Onder de noemer ‘het hoeft niet hard te gaan om leuk te zijn’ spelen ze op een aanvaardbaar geluidsniveau. De muziek is toegankelijk voor een groot en divers publiek. Voor het optreden in de Pub nemen ze nog een extra verassing mee... Hans Ligtenberg! Tuff Enuff Acoustic stond al eerder op 't Blues & Roots-festival in Oosterhout, maar ook op het bluesfestival Big Rivers in Dordrecht en Jazzfestival in Breda. Tuff Enuff Acoustic bestaat uit vier relaxte gasten uit het Brabantse land, te weten; - Marcel van der Linden - zang / gitaar / songwriter uit Tilburg - Ad Dijkers- mondharmonica / zang uit Oosterhout - Ferdinand Schmutzer- contrabas en zang uit Breda. En Bart Benschop mee op drums/percussie En deze middag dus als speciale gast, Hans Ligtenberg gitaar en zang
Tijd: 17 uur
Deurprijs: gratis
13-9-2015

Bluesfestival Aron Raams & Friends met o.a Dennis Kroon (Voice of Holland)

Aron komt dit jaar met Dennis Kroon (bekend van de Voice of Holland) samen gaan ze een John Mayer/ Jarle Bernhoft tribuut doen. Dit wil je niet missen!
Tijd: 16 uur
Deurprijs: gratis
23-10-2015

Jamsessie Café de Pub

Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken !
Tijd: 21 uur
24-10-2015

RubystaR

RubystaR heeft een unieke, stevige maar toegankelijke sound. Krachtige Pop/Rocknummers icm zangeres met prachtige stem,staan garant voor een muzikaal feest!
Tijd: 22 uur
31-10-2015

Deep White

“Classic Rock muziek maken zoals het bedoeld is: herkenbaar, opzwepend, verrassend en melodieus” Dát is het motto van de Brabantse formatie DeepWhite! Sinds 2014 is DeepWhite hard aan de weg aan het timmeren als succesvolle coverband. De huidige formatie bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten en krijgen elke locatie in beweging, dit door de unieke combinatie van een krachtige leadzanger met live gezongen vier stemmige koortjes. Daarnaast heeft DeepWhite een uniek repertoire waarmee ze het publiek verrast met haar niet altijd standaard nummer keuze.
Tijd: 22 uur
13-11-2015

Jamsessie Café de Pub

Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken !
Tijd: 21 uur
14-11-2015

100%Katoen

Na het laatste feestje met Katoen op Koningsdag vinden wij het hoog tijd dat de mannen het dak er weer eens af komen spelen! 100% Katoen, de Coverband die RRRock met een grote R speelt. 5-mans formatie, aanstekelijk repertoire, herkenbaar, onverwacht, met een knipoog, 100 procent inzet en stevig van katoen Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Raymond van 't Groenewoud. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen's Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2. En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.
Tijd: 22 uur
20-11-2015

Het Groots Oosterhouts Benefietconcert

Het was bedoeld voor Johan maar helaas heeft hij het niet mogen halen. Niettemin gaat het benefietconcert voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gewoon door. Sterker nog Johanneke vond het een geweldig initiatief en was enorm enthousiast. Het niet door laten gaan was voor hem, Jeanne, Joris, Jill en alle medewerkers van de Pub dan ook geen optie. Het programma begint zich al aardig te vormen en de kaartverkoop begin ook al aardig op stoom te komen. Aanvang van de avond is 20.00 en de deelnemende kapellen zijn: - T Simpelfonisch Orkestje - Ut Kaaiendonks Kepelleke d'Askruizen - Hoezo ? - Kruispunt - Staamp ! Naast optredens van bovengenoemde kapellen zullen er tijdens de avond ook diverse zaken geveild worden en komen er enkele sprekers die samen met de gastheer: Joost de Jongh om jullie zoveel mogelijk geld uit de zakken proberen te lullen. Het belooft een bijzondere avond te worden, met heel veel gelach en misschien ook wel een traan. Kaartjes voor het concert kosten 5 euro en zijn vanaf 11/11 verkrijgbaar aan de bar bij de Pub.
Tijd: 20 uur
Voorverkoop: 5,-
27-11-2015

Jamsessie Café de Pub

Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken !
Tijd: 21 uur
28-11-2015

Sur5

SUR5 brengt een schat aan bandervaring op het podium, speelt puur voor de lol, is bloed fanatiek, en de grote gemene deler is ROCK! Kom dat horen en zien!
Tijd: 22 uur
11-12-2015

Jamsessie Café de Pub

Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken !
Tijd: 21 uur
12-12-2015

Rootless Blues en Rockcovers

Rootless is een coverband die Blues/Rock-covers vol overgave op het podium neerzet. De band heeft in 2012 de landelijke finale van de Dutch Batlle of The Coverbands behaald.
Tijd: 22 uur
26-12-2015

Kerst met Coverband ARIE

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos…Dat is exact waar “AR!E” voor staat! Onder het motto “Live is alles anders” en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al meer dan 15 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: “AR!E” kwam, “AR!E” zag en “AR!E” overwon! Of de heren in een kroeg of een megafeesttent staan doet er niet toe…Niet alleen het dak, maar ook de voorgevel wordt ervan af geblazen! “AR!E” staat niet zomaar garant voor een gigantisch feest…Met al hun muzikale kennis, creativiteit en voorliefde voor rock & feest weten zij precies hoe de perfecte show tot zijn recht komt: De beuk der herkenning moet er in!! “AR!E” schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten! (Rock)nummers uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en nu, maar ook dancenummers die de heren zich eigen maken, van dialect-rock via blues naar Nederlandstalige feest…Alles komt in een hoog tempo langs! “AR!E” is niet te vergelijken met anderen, “AR!E” is een individu die in groepsverband op het podium hun enthousiasme graag met iedereen deelt, “AR!E” is…..”AR!E”
Tijd: 22 uur
27-12-2015

Eindejaarsjamsessie

De feestdagen komen er aan! Dus ook onze enige echte eindejaarsjamsessie ! Jeuhj! Natuurlijk ook dit jaar tussen 16-20 uur 'opvang' voor de kinderen boven. En en en......!!!! Bubbels en Bitterballen beneden.
Tijd: vanaf 16 uur
28-12-2015

Pub Popquiz

Zorg dat je minimaal 1 iemand in je team hebt zitten die het afgelopen jaar de radio aan heeft gehad en neem je oude buurman mee voor de fragmenten uit de jaren 60. Inschrijven kan vanaf nu aan de bar. kosten €10, per team 1 team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.
Tijd: 20 uur
2-1-2016

Ziggy Smack

Over goede voornemens gesproken! Wij beginnen dit nieuwe jaar goed met ZIGGY SMACK! Ziggy Smack is een Top100 aller tijden band. Het doel van de band is lekkere stevige rock te maken waar iedereen zich in kan vinden. Ziggy Smack is in de media al eerder bestempeld als één van de beste rock-coverbands van Nederland. Het is soms net of je Radio Veronica op hebt staan maar dan in het eggie .....
Tijd: 22 uur
16-1-2016

Stoer Toeval

. Zaterdag 16/1 zal 'Stoer Toeval' op ons Pubpodium staan! Poets je schoenen kam je haren en zorg dat je er bij bent! Stoer Toeval is een energieke rock-pop coverband met genoeg ervaring en jeugdige passie om ieder podium te ‘rocken'. Hun roots liggen overal. Van rock tot ska, van pop tot musical. van retro tot rete-modern. Hoe ze dat allemaal in een band combineren? Kom dat zien! ...De band bestaat uit: André Vriens, Eibert Draisma, Ronald de Laat en Frank Thijssen. Deze muzikanten kunnen echter niet zonder frontvrouw Anouk Slot. Gewoon omdat zij de mooiste (en beste) strot heeft.
Tijd: 22 uur
17-1-2016

Kaaise Dweildag

Zo, het is maar dat je het weet: De 31e editie van de Kaaise Dweildag! Zondag 17 januari 2016: is het weer zover. Ter opwarming van het carnaval wordt in Kaaiendonk, op de zondag drie weken voor carnaval en daagse naar het avondtje Staamp!, de jaarlijkse nationale Dweildag voor carnavalsorkesten georganiseerd.
Tijd: 13 uur
4-2-2016

De Dolle donderdag met Staamp

De Dolle Donderdag: Al jaren lang begint STAAMP! hun carnaval in café de PUB. Na jaren van improviseren met het meubilair zijn we enkele jaren geleden begonnen om het wat serieuzer aan te pakken. Ondertussen is het een echt evenement geworden en na 2 jaar vrij worstelen en vorig jaar twister komen we dit jaar met weer iets compleets nieuws. Zoals jullie weten is Staamp! afgelopen zomer actief geweest tijdens de ""tour de France"" in Utrecht en hebben daar toch een virusje opgepikt. Ben jij benieuwd welke, kom dan naar de Pub en laat je verrassen. Iedereen is welkom en mag ""actief"" meedoen met deze dolle donderdag.
Tijd: 20.30
5-2-2016

Miss Pub verkiezing

Rond midderndacht maken we bekend wie de enige echte miss pub is .WIe is de allerleukste mooiste en de liefste?!
Tijd: 00.00 uur
9-2-2016

Eieren met of zonder spek met mennekesdag

Met dank aan Job en Bolle, is er sinds vorig jaar ook op Maandag een ontbijt om de dag goed te beginnen! En! Een goed begin is 't halve werk! Kom jij gezellig bij ons ontbijten? (prijs: 4 bonnekes incl. een bakske koffie/thee /melk/jus d'orange en een schrobbelerke) Wel fijn als jullie even doorgeven met hoeveel carnavalsvierders je komt en op welke dag. Dit mag aan de bar of reageer even op dit bericht!
Tijd: 11/11
Deurprijs: 4 bonnekes incl een bakske koffie/thee melk jus d'orange en een schrobbelerke
9-2-2016

Café de Pub serveert eieren met spek

Een goed begin is het halve werkt! Kom jij gezellig bij ons ontbijten?! Wel fijn als jullie van te voren even door geven met hoeveel carnavalsvierders je komt en op welke dag. Dit mag aan de bar of stuur me via fb een berricht. Aansluitend komt hier de kinderoptocht voorbij dus ben er op tijd bij!
Tijd: 11.11
Deurprijs: 4 bonnekes incl een bakske koffie/thee/melk Jus d'orange en een schrobbelerke
5-3-2016

Openingsfeest!

Lieve vrienden,familie,collega's, pubgasten en iedereen daar tussenin! Wij nodigen jullie uit om zaterdag 5 maart met ons te feesten dansen springen en natuulijk mogen jullie ook kei hard meezingen! De Pub zal de Pub niet zijn als 100%KATOEN & VAN BRENGHE er niet bij zijn! De hele avond live muziek! Vanaf 20.30 staat de deur voor jullie open en om 21 uur gaan we los!
Tijd: 20.30
19-3-2016

Radiovox

Radiovox heeft een zeer uitgebreid, afwisselend repertoire met daarin (alternatieve) rocknummers van o.a. Muse, Placebo, Kings of Leon, Live, INXS, maar ook de nodige klassiekers van Elvis Presley, Cheap Trick, Stealers Wheel, CCR, Rolling Stones. Dankzij dit gevarieerde repertoire is een optreden van Radiovox leuk en herkenbaar voor iedere muziekliefhebber! De nummers worden met een tomeloze inzet, energie en enthousiasme gespeeld waarbij interactie met het publiek niet vergeten wordt. Onderscheidingen: *Finalist European Battle of the Coverbands *Winnaar regio-finale Zuid Nederland Clash of the Coverbands
Tijd: 22 uur
25-3-2016

Jamsessie

Alles kan en alles mag op vrijdag! Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken een dansje en een drankje doen.
Tijd: 21.00 tot 2.00
2-4-2016

The Hot Dogs

The Hot Dogs, een jonge enthousiaste coverband met een breed repertoire in Rock & Roll en Oldies. De jonge muzikanten van deze coverband hebben allen één ding gemeen en dat is de passie voor de muziek! Wanneer The Hot Dogs optreden zult u een verzekerd zijn van een gezellig en herkenbare tijd! Nummers van Elvis Presley, Jerry Lee Lewis en Chuck Berry komen zeker voorbij! Maar de nummers van Queen, The Blues Brothers en nog veel meer wereldartiesten mogen zeker niet ontbreken! The Hot Dogs brengen entertainment op een hoog niveau waarbij enthousiasme, plezier en muzikaliteit voorop staan.
Tijd: 21.30
8-4-2016

Jamsessie o.l.v. 'El Kroppo' (Ron Krop)

Super trots dat wij u kunnen vertellen dat Blues Goeroe El Kroppo deze avond de sessieleider zal zijn! Dit wil je niet missen! Alles kan en alles mag op vrijdag! Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken een dansje en een drankje doen.
Tijd: 21.00-2.00
9-4-2016

No Bra''ss Try-Out

Een nieuw jaar! Nieuwe nummers! Nieuwe leden! Kortom.... Tijd voor een try-out!! Kom dit alles horen en zien op 9 april!! No Bra'ss is een funky 10mans brass band met opzwepende nummers en een spetterende performance! No Bra’ss bestaat uit: Michiel Wirken – altsax Paul Taks – tenorsax Leo van Mook – trompet Wouter Poncin – trompet Paul de Roij – trompet Wouter van Bavel – trombone Arno Kaijen – trombone Corne Kustermans – sousafoon Martijn Timmermans – slagwerk Jeroen van der Wel – slagwerk
Tijd: 20.30
15-4-2016

PubKwizz

Na meerdere zeer geslaagde edities meegedaan te hebben met de landelijke popquiz gaat café de Pub nu ook haar eigen PUBKWIZZ organiseren. Op vrijdag 15 april zal in het gezelligste café van Oosterhout de strijd losbarsten en daarbij is plaats voor 20 teams met minimaal 3 en maximaal 5 personen. Deelname kost €10 per team. Ben jij een echte kenner van de muziek uit de 80’s of toch meer van de huidige muziekgeneratie? Geen probleem, allerlei soorten muziek zullen deze avond langskomen dus met een goed gemixt team maak je de grootste kans op de overwinning. Inschrijven en betalen kan vanaf nu, aan de bar van de Pub en wacht daar zeker niet te lang mee!!! Zorg ervoor dat jullie om 20:00 uur binnen staan, de quiz zal om 20:30 uur van start gaan. Rond 23:00/23.30 uur zal de quiz eindigen en bekend worden gemaakt welk team de aller 1e winnaar van onze eigen Pubkwizz zal zijn. Wacht nogmaals niet te lang met inschrijven en dan gaan we er samen een top avond van maken.
Tijd: 20 uur
Deurprijs: €10,-Per team
16-4-2016

Poison Ivy

Na een klein winterdutje staan ze weer te popelen om voor jullie een dampend optreden te verzorgen... De bassert heeft inmiddels een knie operatie achter de rug waardoor ze even stil lagen maar gelukkig kunnen ze nu weer heerlijk muziek gaan maken met en voor elkaar! EN omdat muziek verbroedert willen we dit uiteraard dolgraag met jullie delen.
Tijd: 21.30
22-4-2016

Jamsessie

Alles kan en alles mag op vrijdag! Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken een dansje en een drankje doen.
Tijd: 21.00-2.00
24-4-2016

Moonshine

Zondag 24 April Live in Café de Pub 'MOONSHINE' Niet die alledaagse soort bluesmuziek, zeker geen zachte, vriendelijke melodieën, meer van dat ruige, wilde door gitaarklanken aangespoorde, illegale blues .... Aanvang 15 uur!
Tijd: 15 uur
26-4-2016

Koningsnacht met Van Eigen Bodem

Koningsnacht in cafe de pub! Dat is een optreden om naar uit te kijken. En dat doen wij dan ook! Niets mooier dan in deze Oranje Nacht volop te gaan dansen en keihard mee te zingen met alleen maar de allergrootste pop- en rockhits Van Eigen Bodem!!
Tijd: 00.00
10-6-2016

Jamsessie o.l.v Hans Ligtenberg

Alles kan en alles mag op vrijdag! Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee en kom gezellig muziek maken een dansje en een drankje doen.
Tijd: 21.00-2.00
7-10-2016

Karaoke Night

De 2 editie! Stemoefeningen doen en keeltjes smeren dan gaan we er weer een knalfeest van maken! Hoe het werkt? We hebben ondertussen een flinke database ook uitbereid met Nederlandstalige numers (daar was de vorige editie al vraag naar) Je kiest een nr uit onze lijst, schrijft dit samen met je naam op een briefje, inleveren bij de DJ, en Bart roept je zodra je aan de beurt bent. Wij zijn al in de stemming! tot vrijdag!
Tijd: 21 uur
Deurprijs: natuurlijk gratis entree
13-10-2016

Whiskey proeverij van Cor Hooymaayers

Whiskey Proeverij onder deskundige leiding van Cor Hooymaayers, aanvang 20 uur. Op inschrijving vooraf ivm beperkte plaatsen. Bellen, (0162-426734) Mailen (info@cafedepub.nl) of inschrijven aan de bar. kosten €27,50 pp. Naast de whiskey's zorgen wij ook voor een aantal heerlijke hapjes zodat de smaken nog beter uitkomen.
Tijd: 20 uur
Deurprijs: 27,50
14-10-2016

Open Jamsessie

Alles kan en alles mag op vrijdag! Cafe de pub organiseert iedere 2e en 4e vrijdag van de maand een open Jamsessie, iedereen is welkom! Verschillende muziekstijlen! Alles kan en mag! Dus stof je zangstem af graai je gitaar van zolder en/of neem je drumstokken mee, plug in, kom gezellig muziek maken en/of een dansje en een drankje doen.
Tijd: 21 uur tot 2 uur
22-10-2016

Live 'Gazoline'

Gazoline is een band vol passie, enthousiasme, ambitie en plezier. Een optreden van Gazoline staat garant voor lekkere rock covers met echte klassieke rock (o.a. songs van Led Zeppelin, The Beatles, ACDC, Janis Joplin) afgewisseld met moderne rock (o.a. van Skunk Anansie, U2, Foo Fighters en Metallica). If it ain't ROCK we don't give a fuck!
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis toegang
5-11-2016

Live 'Borderline'

Borderline!! De naam heeft te maken met het feit dat ze allen woonachtig zijn in de grenssstreek van Nederland en België en dus niets met de psychische aandoening. 'Pfieuw' ;-) De band is sinds 2014 bij elkaar en repeteren wekelijks, zodat bijna elk optreden wel wat nieuws te bieden heeft. Het blijft elke keer een verrassing wat ze ten gehore zullen brengen, niet alledaagse set, dus geen nummer 1 hits en geen vast genre. Ze zijn continu op zoek naar de perfecte combinatie in het alternatieve rock-, pop- en zelfs dance-circuit. Covers van Muse, The Stereophonics en The Killers geven een rauw randje aan de setlijst en de voetjes kunnen van de vloer met Moby en Faithless. Zelfs The Prodigy is in de set verweven. De rode draad in het geheel zijn nummers van onder andere Editors, Coldplay en Placebo aangevuld met rustmomenten die worden ingelast met covers van Snow Patrol en Queens of the Stone Age.
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis toegang
26-11-2016

Live '100%Katoen'

100% Katoen, de Coverband die RRRock met een grote R speelt. 5-mans formatie, aanstekelijk repertoire, herkenbaar, onverwacht, met een knipoog, 100 procent inzet en stevig van katoen Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Raymond van 't Groenewoud. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen's Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2. En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.
Tijd: 22 uur
Deurprijs: gratis toegang
10-12-2016

WASKO!

8-4-2017

Van Brenghe

Herrinner jij je ons openingsfeest nog? Dat gaan we aanstaande Zaterdag een dik over doen met 1 van de 2 bands! Van Brenghe speelt al dik 25 jaar het dak er af! Een heerlijk (muzikaal) feest van herkenning, een avondje lekker uit je dak! Dus hup naar de Pub! tot Zaterdag!
Tijd: 21 uur
22-4-2017

70`s Party met DJ Lucien

Na het onwijs grote succes van onze 80`s 90`s Party! Is het nu toch wel echt weer tijd voor zo`n heerlijk avondje met de hits van toen! En we hebben weer ontheffing (knipoog) Dus er mag weer gedanst worden ! haha Lucien pakt weer helemaal uit! Incl verlichte dansvloertjes lasershow....te veel om op te noemen! Wij hebben er al heel veel zin in! Zoek alvast je dansschoenen op en dan zien we je de 22e
Tijd: 21 uur
26-4-2017

Koningsnacht! Van Eigen Bodem

Vier jij met ons het feestje van de Koning mee met de allerlekkerste hits van Eigen Bodem. In het heel kort: De vrienden van Amstel live, maar dan met Jupiler in het mooiste cafè van Oosterhout ;-) Ze trappen klokslag 00 uur af! Maar je hoeft niet tot die tijd thuis te zitten wachten want tot 00 uur bouwen we buiten met al onze buren een prachtig feestje in de hele Klappeijstraat!
Tijd: 00.00